NaslovnicaVijestiKroos dominira kao vodeći kritičar saudijskog nogometa, ponovno privukao pozornost svojim stavovima

Kroos dominira kao vodeći kritičar saudijskog nogometa, ponovno privukao pozornost svojim stavovima

Poznati njemački nogometaš Toni Kroos nastavlja izražavati kritike prema svojim kolegama s nogometnih terena koji prelaze u Saudijsku Arabiju, ističući kako takve odluke idu protiv ove igre.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kroos je nedavno izazvao veliku pozornost nakon što je komentirao fotografiju mladog španjolskog reprezentativca Gabriela Veige koji je s 22 godine preselio u Saudijsku Arabiju unatoč tome što ga želi “pola Europe”.

“Sramotno”, rekao je Kroos u komentarima, obraćajući se izravno Veigi. Njegov komentar brzo je postao viralan, a nije trebalo dugo da se njemački nogometaš ponovno oglasi i još jednom istakne svoje protivljenje odlasku nogometaša u Saudijsku Arabiju.

“Kažu da se tamo igra ambiciozno, da se tamo igra ambiciozan nogomet, ali sve se vrti oko novca. Na kraju je to odluka samo za novac, a protiv nogometa. Kad igraš samo za novac, onda to počne biti teško za nogomet koji svi znamo i volimo”, rekao je Kroos za Sports Illustrated.

Kroos podržava korake koje je Cristiano Ronaldo poduzeo pred kraj karijere, no ne može shvatiti zašto mladi igrači odlaze u Saudijsku Arabiju.

“Svatko mora donijeti tu odluku za sebe, kao Cristiano Ronaldo koji je to učinio pred kraj karijere. Ali postaje jako teško kada igrači, koji su na vrhuncu karijere, odu u Saudijsku Arabiju iako imaju kvalitetu za najbolje klubove u Europi”, dodao je Kroos.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!