NaslovnicaVijestiKULTURNO IM SPUSTIO: Erling Haaland napokon odgovorio Neymaru i PSG-u na ismijavanje!

KULTURNO IM SPUSTIO: Erling Haaland napokon odgovorio Neymaru i PSG-u na ismijavanje!

Erling Haaland je odglumio Neymara rugajući se njegovom meditacijskom slavlju i umjesto toga zahvalio je superzvijezdi PSG-a što mu je pomogao da širi važnu poruku.

19-godišnji norveški wonderkid započeo je nevjerojatan život u Borussiji Dortmund nakon što ga je njemački klub potpisao u siječnju.

Haaland je dva puta postigao pogodak protiv PSG-a u Dortmundovoj pobjedi od 2-1 u prvoj utakmici osmine finala u veljači.

No, počela je kružiti lažna Snapchat slika koja je pokazala kako se napadač Dortmunda zabavlja sa francuskim klubom, a preko slike piše “moj grad, ne vaš’ i ‘Pariz’.

PSG je u uzvratnoj utakmici pobijedio Dortmunda sa 2-0, a Neymar, koji je postigao prvi gol, ismijavao je Haalanda slaveći meditiranjem.

Haaland, kojeg je Dortmund doveo iz Salzburga za 17.1 milijun funti, nakon što je prekinuo svoju šutnju, priznao je da nije bio nesretan što su mu se rugali zbog proslave.

Na pitanje jesu li ga igrači PSG-a uznemirili, bivši napadač Salzburga je za ESPN rekao: “Ne, ne baš.”

“Mislim da su mi puno pomogli da pošaljem pruku meditiranja i pokažem cijelom svijetu da je meditacija važna stvar, tako da sam zahvalan što su mi pomogli u tome.”

Igrači PSG-a žestoko su kritizirani zbog koletkivnog ismijavanja Haalanda nakon što je Dortmund izbačen iz Lige prvaka.

Igrači su također nastavili svoje brutalno ismijavanje Haalanda ponavljajući njegovu proslavu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!