NaslovnicaVijestiKupuju trojicu za 360 milijuna - prodaju četvoricu za 222 milijuna funti:...

Kupuju trojicu za 360 milijuna – prodaju četvoricu za 222 milijuna funti: Evo kako će izgledati sastav Uniteda za 2020/21 sezonu!

Manchester United bi se mogao upustiti u nezaboravni prijelazni rok s obzirom da je mnoštvo zvijezda čvrsto povezano sa prelaskom u Manchester United.

Pa da odmah krenemo sa tračevima koji su povezani sa Manchester Unitedom i Ole Gunnar Solskjaerom ovog ljeta.

Kupuju tri igrača

NAVODNO DOLAZE – Kane, Sancho, Koulibaly

Sve se više govori o tome da će Jadon Sancho ovog ljeta vjerojatno otići iz Borussije Dortmund u Manchester United. Engleski internacionalac je iznimno uzbudljiv talenat i mogao bi ih koštati oko 120 miijuna funti ako dođe naredne sezone, prenosi Daily Mirror.

Iako može igrati za gotovo bilo koji klub na svijetu, Bleacher Report navodi da mu se sviđa ideja povezivanja sa Solskjaerovom ekipom, dok je Telegraph izvijestio da Crveni đavoli žele ostvariti ovaj transfer.

Još jedan igrač koji bi se mogao pridružiti u napadačkim pozicijama jeste Harry Kane, čija je budućnost u Tottenhamu sada pod velikim znakom sumnje, dok Telegraph navodi da bi on mogao napustiti klub ako oni ne osvoje trofej ove sezone, s tim da će njegova tražena cijena biti 150 milijuna funti.

Nakon toga, Goal je izjavio kako je United Kaneovo preferirano odredište ako bude napuštao London, s obzirom na potrebu za novim napadačem u klubu, mislimo da će United skočiti ka ovoj prilici da dovede jednog od najubojitijih napadača na svijetu.

Konačno, Calciomercato navodi kako United vodi potjeru za potpis Napolijevog braniča Kalidou Koulibalyja, jer je dostupan za samo 90 milijuna funti, što se čini prilično velikodušnom cijenom za jednog od najboljih braniča na svijetu.

NAVODNO ODLAZE – Pogba, De Gea, Sanchez, Smalling.

Možda se pitate kako će United sebi priuštiti trošenje oko 360 milijuna funti na samo tri igrača? Pa, nedavna potrošnja Uniteda tijekom godina sugerirala je da oni plaćaju ogrone iznose za velika imena, ali naravno da bi u ovom slučaju bila potrebna i prodaja nekih igrača.

Nedavne glasine o transferima sugeriraju, da bi ovo moglo biti ljeto preokreta za Manchester United, gdje će ih napustiti nekoliko bitnih igrača.

Iznova i iznova se sugerira kako Pogba odlazi iz Uniteda na ljeto, a Calciomercato navodi kako Uniteda za njega traži barem 130 milijuna funti.

U međuvremenu, drugo ugledno ime koje bi moglo otići iz Uniteda je David De Gea, a izvješće Don Balona tvrdi da je PSG glavni kandidat za njegov potpis.

Transfermarkt tvrdi da se vrijednost De Gee kreće oko 54 milijuna funti, tako da Crveni đavoli mogu očekivati pristojnu sumu novca za nejga, ako ga naravno puste, dok bi mladi Dean Henderson mogao dobiti šansu među stativama na Old Traffordu.

Tuttosport je također tvrdio da bi Alexis Sanchez ovog ljeta mogao ostati u Interu, a navodno će United za njega dobiti 21 milijun funti. Čileanac se zaista nije pokazao i ovo je najbolja opcija nakon tolikog pada forme.

Na drugoj strani Chris Smalling je još jedan igrač koji bi mogao otići, a trenutno je dostupan za 17 milijuna, međutim, nalazi se u Romi na posudbi, pa ćemo vidjeti da li će Rimljani željeti da ga zadrže za stalno ili će otići u neki drugi klub.

Ako je vjerovati našoj matematici, neto potrošnja bi bila 138 milijuna funti za United ovog ljeta – savršeno pristupačno za klub sa njihovom vrstom resursa. Naravno, tu bi moglo biti par drugih prodaja igrača sa Anthonyjem Martialom, Andreas Pereirom, Jesse Lingardom i Phil Jonesom koji su među onima za koje bi United mogao uzeti neke novce.

Potencijalni sastav Manchester Uniteda za 2020/21 sezonu, morate priznati ovo je zaista sjajan sastav Uniteda.

United

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!