NaslovnicaVijestiKurt Zouma dao prvi intervju nakon skandala s iživljavanjem na mački

Kurt Zouma dao prvi intervju nakon skandala s iživljavanjem na mački

Branič West Hama Kurt Zouma je početkom godine bio u središtu pažnje nakon što se iživljavao na svojoj mački. Francuski nogometaš je šutao i udarao životinju, a nakon što je procurila snimka, cijeli svijet se zgrozio nad njegovim ponašanjem.

Osuđen je na 180 sati društveno korisnog rada, dok su mu mačke oduzete i ne može imati nove sljedećih pet godina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kurt Zouma se u međuvremenu ispričao za svoje ponašanje, a sada je za engleske medije dao svoj prvi intervju nakon tog skandala u kojem je ponovio koliko mu je žao zbog svega i da je mnogo toga naučio iz ovog iskustva.

“To je bilo teško razdoblje za mene i moju obitelj. Napravio sam nešto jako loše i ispričavam se zbog toga. Znam da je to ljudima bilo teško gledati, vrlo mi je žao i jako se kajem zbog svojih postupaka. Sada nastojim to ostaviti iza sebe i nastaviti dalje sa svojom obitelji”, rekao je Zouma.

“Naučio sam iz ovog iskustva, a to je ono najvažnije. Mnogi ljudi su mi pomogli da se fokusiam na nogomet, a i klub je bio zaista nevjerojatan prema meni. Podrška koju sam dobio od kluba, suigrača, stožera i svih navijača bila je nestvarna.”

“Pomogli ste mi da ostanem fokusiran na nogomet i svaki put pokušavam dati sve od sebe na terenu,” rekao je Zouma kojeg je West Ham nakon tog skandala i finansijski kaznio, dok je donirao novac različitim udrugama za zaštitu životinja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!