NaslovnicaVijestiKurt Zouma poslao prelijepu poruku podrške povrijeđenom Zlatanu Ibrahimoviću

Kurt Zouma poslao prelijepu poruku podrške povrijeđenom Zlatanu Ibrahimoviću

Defanzivac Chelseaja Kurt Zouma pružio je podršku Zlatanu Ibrahimoviću, koji je pretrpio povredu ligamenta koljena na utakmici protiv Anderlechta u četvrtak, te će izbivati sa terena do kraja sezone.

Zouma poslao prelijepu poruku podrške povrijeđenom Zlatanu Ibrahimoviću

Zouma je imao istu povredu, te zna kroz šta napadač Manchester Uniteda prolazi.

Bilo je naznaka da ova povreda znači kraj karijere legendarnog Šveđanina, ali Ibrahimović je na svom instagram profilu objavio da se ne predaje i da će se ubrzo vratiti na teren.

Zouma, koji je imao istu povredu prošle sezone, suosjeća sa Zlatanom, te mu je pružio podršku porukom na svom twitter profilu.

On je napisao: “Oporavi se brzo. Znam kako se osjećaš sad jer se isto to desilo i meni, ali ti si jak!”

Ibrahimović igra u nevjerovatnoj formi otkako je stigao iz Paris Saint Germaina prošlog ljeta. Unatoč tome što je u poznim igračkim godinama, on je postigao 28 golova u svim takmičenjima ove sezone u dresu ‘Crvenih vragova’, od čega čak 17 u Premier ligi.

Zahvaljujući njegovim golovima Manchester United je stigao do polufinala Europske lige, te je i dalje u utrci za top četiri u Premier ligi.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!