NaslovnicaVijestiKyle Walker: Nisam mogao da slavim gol zbog njih

Kyle Walker: Nisam mogao da slavim gol zbog njih

Kyle Walker postigao je jedini pogodak za Manchester City na gostovanju Sheffield Unitedu, što je bilo dovoljno za trijumf i važna tri boda. Walker je izrazio zadovoljstvo zbog postignutog gola i pobjede, te ističe kako nije mogao slaviti gol.

Dobio je desni bek “Građana” loptu od Kevina de Bruynea, namjestio se i sa 20 metara poslao pravi projektil u donji desni ugao.

“Srećan sam što sam postigao gol i što smo pobijedili, što je naravno osnovna stvar. Oni su izuzetno dobro uvježbani, svi znaju svoju poziciju i teško ih je slomiti, ali imali smo sreće i dao sam gol. Mama i tata mi žive ovdje, tako da se ne bih baš dobro proveo da sam slavio gol. Navijač sam Sheffield Uniteda, nisam mogao da slavim”, kaže Walker i dodaje:

“Uživam u nogometu koji igramo, ne branimo se, već želimo da damo tri-četiri gola, ali dobro je i što smo sačuvali mrežu. Defanzivno smo takođe bili sjajni, pogotovo Ruben Dias otkad je ušao. Znali smo da će biti tragova prošle sezone, to je nešto sa čime moramo da se borimo”.

Ekipa Pepa Guardiole ima 11 bodova iz šest utakmica i trenutno zauzima sedmu poziciju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!