NaslovnicaVijestiKyle Walker očekuje dijete s bivšom suprugom šest mjeseci nakon što je...

Kyle Walker očekuje dijete s bivšom suprugom šest mjeseci nakon što je s ljubavnicom dobio kćer

Kyle Walker, nogometaš Manchester Cityja i engleske reprezentacije, očekuje rođenje četvrtog djeteta sa svojom bivšom suprugom Annie Kilner, svega šest mjeseci nakon što je postao otac djeteta s ljubavnicom i manekenkom Lauryn Goodman. Tijekom proteklog vikenda, njegova supruga Annie, majka troje njegove djece, najavila je njihov razvod nakon niza kontroverzi vezanih uz defanzivca Manchester Cityja. Sve je kulminiralo kada je otkriveno da je dobio drugo dijete s ljubavnicom Lauryn Goodman.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Kyle je bio sretan što uspješno skriva istinu jer je imao dvije obitelji i bojao se što će se dogoditi kad Annie sazna, ali ja sam mu stalno govorila: ‘Naša kći ne može biti tajna, ona je čovjek.’ Nisam željela da budu razdvojeni ili povrijeđeni, ali moralo je izaći na vidjelo za dobrobit svih”, rekla je Goodman za britanski The Sun.

Walker je javno izrazio ispriku svojoj supruzi nakon što je otkrivena njegova afera, ali svejedno će se rastati i već je napustio njihov luksuzni dom vrijedan tri milijuna eura.

Engleski as član je Manchester Cityja od 2017. godine kada je prešao iz Tottenhama. U dresu Građana nastupio je 280 puta, osvojivši Premiership, FA Cup i Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!