NaslovnicaVijestiKYLE WALKER OTKRIO: "Evo što mi govore navijači Uniteda kada me sretnu...

KYLE WALKER OTKRIO: “Evo što mi govore navijači Uniteda kada me sretnu na ulici!”

Defanzivac Manchester Cityja Kyle Walker je otkrio da mu navijači Manchester Uniteda govore da više žele da City osvoji titulu Premier lige nego Liverpool ove sezone.

KYLE WALKER OTKRIO

City igra protiv Uniteda u Manchester derbiju na Old Traffordu večeras, sa gostima koji se nalaze dva boda iza lidera Liverpoola, dok imaju utakmicu manje.

Iako Mnachester Unitedu i dalje treba što više bodova kako bi maksimizirali svoje šanse za kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone, neki navijači ostaju podijeljeni prije derbija u srijedu.

Pobjeda Uniteda ili neriješena utakmica predala bi veliku prednost Liverpoolu u utrci za naslov prvaka.

Engleski branič Walker je tvrdio da je na ulici naišao na navijače Uniteda koji su mu rekli da preferiraju Cityja za osvajanje titule.

Govoreći za The Telegraph, rekao je: “Navijači Uniteda su očito u teškoj situaciji. Kada sam vani i vodam svoje pse, Unitedovi navijači dolaze do mene govoreći ‘Radije bi da City osvoji titulu nego Liverpool”.

Ekipa Ole Gunnar Solskjaera je u nedelju poražen od Evertona sa 4-0 na Goodison Parku, što je naštetilo njihovim nadama da će završiti među prva četiri tima u Premie rligi.

Walker kaže da su mu neki navijači iz Uniteda rekli da preferiraju Cityja za osvajanje lige, ali ne očekuje se da će igrači Crvenih đavola biti ugodni u srijedu.

“Čudno je to čuti, ali uvjeravam vas da igrači Uniteda neće postaviti crveni tepih i reći, ajde City prođite pored nas.”

“To će otežati utakmicu, jer se i oni bore za top četiri, pa im trebaju bodovi.”

Koeficijenti za utakmicu Manchester United – Manchester City

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!