NaslovnicaVijestiKyle Walker se suočava sa kaznom od 250.000 funti: Održao sex zabavu...

Kyle Walker se suočava sa kaznom od 250.000 funti: Održao sex zabavu sa dvije prostitutke!

Branič je prekršio vladine smjernice pozivajući dvije prostitutke u svoj stan u Manchesteru.

Kyle Walker se suočava

Prekršio je mjere socijalnog distanciranja nakon što je poručio navijačima da ostanu u zatvorenom prostoru zbog globalne epidemije.

Walker, koji zarađuje 110.000 funti tjedno, u velikim je problemima sa Manchester Cityjem, koji će mu udariti veliku novčanu kaznu.

Prema pisanu Mirrora, City će kazniti 29-godišnjaka sa 250.000 funti – što znači da bi mogao biti prisiljen platiti više od dva tjedna plaće kao kaznu za svoje postupke.

Walker je nakon incidenta na društvenim mrežama objavio:

“Želim iskoristiti ovu priliku i uputiti javno izvinjenje zbog izbora koje sam donio prošli tjedan”, rekao je.

“Razumijem da moja pozicija profesionalnog nogometaša donosi odgovornost što sam uzor.”

“Kao takav, želim se ispričati svojoj obitelji, prijateljima, nogometnom klubu, navijačima i javnosti što sam ih iznevjerio.

“Trenutačno postoje važniji junaci koji prave vitalnu razliku u društvu. Želio sam pružiti podršku i istaknuo njihove nevjerojatne žrtve i životno djelo u proteklom tjednu. Moji postupci su u izravnoj suprotnosti s onim što bih trebao raditi u karanteni. ”

Walkerov klub je u izjavi rekao: “Manchester City je svjestan priče u tabloidima koja se odnosi na privatni život Kyle Walkera u vezi sa kršenjem pravila karantene u Velikoj Britaniji i socijalne distance.”

“Nogometaši su globalni uzori, a naše osoblje i igrači rade na podržavanju nevjerojatnih napora NHS-a i drugih ključnih radnika u borbi protiv učinka koronavirusa Covid-19, na bilo koji način.”

“Kyleovi postupci po ovom pitanu izravno su se suprostavili tim naporima. Razočarani smo kada čujemo ove vijesti, primjećujemo Kyleovu brzu izjavu i izvinjenje i vodit ćemo interni disciplinski postupak.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!