NaslovnicaVijestiKylian Mbappe ekskluzivno otkriva: "Tražio sam da me puste u Real Madrid"

Kylian Mbappe ekskluzivno otkriva: “Tražio sam da me puste u Real Madrid”

Kylian MBape potvrdio da je ljetos zatražio odlazak iz PSG-a. Ovaj 22-godišnjak je bio u velikoj mjeri povezan sa prelaskom u Real Madrid, a španjolski velikani su slali već dvije ponude za njega u iznosu većem od 100 milijuna funti.

Kylian Mbappe ekskluzivno

I dok PSG nije želio prihvatiti, Mbappe je otkrio da je želio da razgovara sa Carlom Ancelottijem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Tražio sam da odem”, rekoa je Mbappe za RMC Sport i nastavio: “Jer od trenutka u kojem nisam htio produžiti ugovor, želio sam da klub dobije transfernu naknadu kako bi moglo dovesti kvalitetnu zamjenu. Klub mi je dao toliko i uvijek sam bio sretan i još uvijek jesam.”

“Rekao sam to dovoljno rano da bi klub mogao reagirati. Htio sam da svi izađu iz ovoga jači, da napravimo dobar posao i to sam poštovao. Rekao sam ako ne želite da idem, ja ću ostati.”

Od preseljenja u glavni grad na stalni ugovor 2018. godine, Mbappe je postigao veliki uspjeh. Osim što je u 182 nastupa zabio 136 golova, Francuz je osvojio tri naslova u Ligue 1 i bio je četvrti u najužem izboru za Zlatnu loptu 2019. godine.

Očekuje se da će iduće sezone preći na Santiago Bernabeu, iako u slobodnom transferu. Marca tvrdi da su Los Blancosi već ostvarili dogovor sa Mbappeom koji bi na ljeto 2022. godine trebao doći u Španjolsku, zajedno sa Dortmundovim Haalandom i Unitedovim Paulom Pogbom.

Sve bi se to moglo promijeniti, osobito s obzirom na to koliko je sportski direktor Parižana Leonardo željan zadržati Mbappéa na Parku Prinčeva.

Međutim, ako igrač ponovno zatraži odlazak sljedećeg ljeta, njegovi sadašnji poslodavci bit će nemoćni da ga zaustave.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!