NaslovnicaVijestiKylian Mbappe iznio teške optužbe protiv PSG-a, nakon čega je uslijedio žestok...

Kylian Mbappe iznio teške optužbe protiv PSG-a, nakon čega je uslijedio žestok odgovor

Prije dva dana Kylian Mbappe je konačno potpisao za Real Madrid. On je pristupio timu Los Blancosa kao slobodan igrač, bez ikakve naknade, a odluku o tome je donio prije nekoliko mjeseci. Ta odluka razbijesnila je čelnika PSG-a.

Mbappe je neko vrijeme bio nezadovoljan i želio je otići, što je na kraju i učinio, a kada je prešao u redove Santiago Bernabeua, iznio je, kao kapetan Francuske na pripremama reprezentacije, ozbiljne optužbe na račun sada već bivšeg kluba.

“Kada sam predsjedniku rekao da ću otići na kraju sezone, zaprijetio mi je, i to silom, da neću igrati za PSG do kraja sezone. Spasili su me trener Luis Enrique i sportski direktor Luis Campos. Da nije bilo njih, nikad više ne bih ušao na teren”, rekao je Mbappe.

Na ozbiljne optužbe Kyliana Mbappea brzo je stigao odgovor prvaka Francuske, koji je jasno istaknuo da neće ostati nijem na te tvrdnje.

“Pokazao je da nema nimalo poštovanja. Nasser Al Khelaifi nikada nije donosio odluke o momčadi. Luis Enrique je to sam rekao, ali unatoč svemu, kada Mbappe nešto kaže, svi pretpostavljaju da je to istina”, poručili su iz PSG-a

Podsjetimo, u prošloj sezoni, obuhvaćajući sva natjecanja, Mbappe je za PSG odigrao 47 utakmica, postigavši 44 gola uz deset asistencija.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!