NaslovnicaVijestiKylian Mbappe napravio važnu odluku o svojoj budućnosti! O ovome se pričalo...

Kylian Mbappe napravio važnu odluku o svojoj budućnosti! O ovome se pričalo od početka njegove karijere!

Kylian Mbappe će odbiti posljednju unosnu ponudu novog ugovora PSG-a, unatoč tome što je klub zainteresiran za dovođenje njegovog suigrača iz reprezentacije Paula Pogbu.

Kylian Mbappe napravio važnu

Smatran jednim od najboljih napadača na svijetu, Mbappe je već neko vrijeme predmet snažnih špekulacija, a Real Madrid je glavni favorit za njegov potpis.

Sada u senzacionalnom raspletu događaja, 22-godišnjak je zatražio da napusti giganta Ligue 1 nakon što njegov ugovor istekne sljedećeg ljeta.

Priča se da PSG nastavlja sa planovima da potpiše Pogbu iz Manchester Uniteda, ali to navodno neće biti dovoljno da uvjeri bivšu zvijezdu Monaca.

Prema Marci, Mbappe je već odlučio da neće produljivati ugovor u francuskoj prijestolnici, jer mu je srce već spremno za Real Madrid.

No, ostaje da se vidi hoće li 22-godišnjak čekati da mu ugovor istekne ili će klub pokušati da ga proda prije toga i izvuče neke novce.

Interes Los Blancosa za Mbappea također ne bi trebao biti iznenađenje, pogotovo nakon što je francuski fenomen postigao impresivna 42 gola i 11 asistencija u 47 utakmica za PSG prošle sezone.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!