NaslovnicaVijestiKylian Mbappe napušta PSG nakon samo jedne sezone

Kylian Mbappe napušta PSG nakon samo jedne sezone

Postoji stara izreka “pohlepa je rupa bez dna’, ali to se ne dokazuje kao slučaj u PSG-u. Predsjednici prvaka Francuske lige zapravo otkrivaju da postoje neka ograničenja unatoč smiješnim razinama finansijske podrške koju su dobili od Katarskih vlasnika.

Kylian Mbappe napušta

Prošlog ljeta, Neymar je postao najskuplji igrač na svijetu kada je napustio Barcelonu zbog Parka Prinčeva u transferu od 198 milijuna funti.

Unutar nekoliko tjedana, Monaco je najavio pojačanje iz Monaca, čudesnog Kylian Mbappea koji će slijediti njegove korake.

Sporazum je bio da će se francuski internacionalac dovesti u PSG na posudbu, dok će sporazum biti stalan krajem tekuće sezone, a klub iz kneževine tada dobiva 167 milijuna funti.

[su_bet365_app]

19-godišnjak je pridonio respektabilnih 19 golova na svim natjecanjima u prvoj sezoni u glavnom gradu. S obzirom da Edinson Cavani ima 31 godinu, njegova budućnost je neizvjesna u klubu. Oni se nadaju da bi Mbappe mogao da ga zamijeni.

Međutim, izvješće iz Mirrora navodi da je u toku UEFA-ina istraga o tome jesu li prekršili propise o finansijskom fer pleju i sad je veliki strah u PSG-u, jer bi mogli biti izbačeni iz Lige prvaka, kao i dobiti novčanu kaznu.

Europsko izbacivanje jednostavno nije opcija jer žele postati supersila, pa bi oni mogli biti prisiljeni da prodaju dio svoje unosne imovine.

Tvrdi se da je Manchester City stoga optimističan, jer bi Mbappe mogao postati dostupan, samo godinu dana nakon što je odbio niz elitnih klubova diljem kontinenta kako bi potpisao za PSG i ostao u svojoj domovini.

Pep Guardiola ga je čak i posjetio prošlog ljeta kako bi ga doveo na Etihad.

Pravno, nema šanse da PSG može izaći iz ovog problema nakon što dadne novac Monacu. Dakle, opcija koju istražuju novine je da će ga kupiti, a zatim ga prodati u kratkom vremenu.

To bi moglo biti zabrinjavajuće ljeto za Thomasa Tuchela ukoliko zamijeni Unai Emeryja na toj poziciji menadžera PSG-a.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!