NaslovnicaVijestiKylian Mbappe odbio zahtjev francuske reprezentacije. Evo što kaže njegova odvjetnica.

Kylian Mbappe odbio zahtjev francuske reprezentacije. Evo što kaže njegova odvjetnica.

Kylian Mbappe je odbio zahtjev francuske reprezentacije da sudjeluje u marketinškim aktivnostima sponzora. Odvjetnica francuskog reprezentativca je stala u obranu svog klijenta nakon kontraverze koja je izazvana ovog tjedna.

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu odbio je sudjelovati u promociji sponzora francuskog nogometnog saveza i tako se našao na udaru kritika onih koji smatraju da je to bio pogrešan potez.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Za razliku od klupske karijere i poslova koje dogovore za višemilijunske iznose za marketinška prava, taj novac ne dobijaju u reprezentaciji.

Mbappe se odbio pojaviti, a njegova odvjetnica Delphine Verheyden je izjavila: “Nije realno da igrač ima obavezu prema reprezentaciji od debija do pet godina nakon završetka karijere. Unatoč brojnim ponudama koje je primio, Mbappe još uvijek pomno bira sponzore, jer želi poslati pravu poruku mladim naraštajima. Što bi bilo da se radi o ruskoj kampanji koja sponzorira francuski nogometni savez? Igrači ne bi imali pravo odbiti takvu vrstu promocije.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!