NaslovnicaVijestiKylian Mbappe otkrio klub za koji želi igrati nakon Real Madrida

Kylian Mbappe otkrio klub za koji želi igrati nakon Real Madrida

Kylian Mbappe je otkrio iznenađujuću momčad u koju želi prijeći nakon Real Madrida. Njegov transfer u Kraljevski klub ovog ljeta je gotovo siguran. Nakon nekoliko mjeseci spekulacija Francuz je najavio da će napustiti PSG kad mu istekne ugovor na kraju sezone, nakon što je bio član kluba od 2018. godine.

“Ovo mi je posljednja godina u PSG-u. Neću produžiti ugovor i ova avantura će se završiti uskoro”, rekao je Mbappe.

Iako još nije službeno potvrđeno, čini se da je njegov prelazak u Madrid najgore čuvana tajna u povijesti nogometa. Međutim, postoji još jedan europski velikan koji je blizak Mbappeovom srcu jer je nedavno priznao da postoji klub kojem će se pridružiti u nekom trenutku svoje karijere.

“Italijanski nogomet? Nikad ne znate što se može dogoditi”, rekao je za Sky. “Uvijek sam govorio: ako jednog dana odem u Italiju, ići ću u Milan. Kao dijete bio sam veliki fan AC Milana i uvijek sam gledao svaku utakmicu. Sva moja obitelj je veliki fan Milana”, dodao je Mbappe.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!