NaslovnicaVijestiKylian Mbappé otkrio koji mu je najdraži pogodak u karijeri

Kylian Mbappé otkrio koji mu je najdraži pogodak u karijeri

Francuska nogometna zvijezda Kylian Mbappé otkrio je koji mu je najdraži pogodak u njegovoj dosadašnjoj karijeri, kao i koji je najbolji gol koji je ikada vidio u životu.

Mbappe je rekao da je njegov najdraži pogodak onaj protiv Hrvatske u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je u 65. minuti pogodio za četvrti pogodak Francuske, te tako riješio pitanje pobjednika. Do kraja utakmice, Hrvatska je uspjela postići još jedan utješni pogodak.

“Rekao bih da mi je najvažniji pogodak u karijeri onaj koji sam postigao u finalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske 2018. godine. Teško je izabrati jedan jer se sjećam svih pogodaka koje sam postigao, ali ipak mi je u glavi onaj najvažniji, a to je gol protiv Hrvatske”, izjavio je Mbappe.

Mbappe je također za Bein Sport otkrio da nema rituale prije utakmice, te da se uglavnom pokušava zabaviti prije utakmice. Kao najbolji pogodak koji je vidio izdvojio je pogodak Cristiana Ronalda protiv Juventusa u dresu Real Madrida.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!