NaslovnicaVijestiKylian Mbappe otkrio svoj najveći san!

Kylian Mbappe otkrio svoj najveći san!

Kylian Mbappe je rekao da mu je najveći san osovjiti Ligu prvaka sa PSG-om – zadavši veliki udarac Real Madridu. Tijekom prošle godine, usred stalne neizvjesnosti oko njegove situacije sa ugovorom na Parku Prinčeva, Mbappe je bio jako povezan sa Madridom i Liverpoolom.

Kylian Mbappe otkrio

No, u intervjuu za klupski magazim PSG-a, napadač se otvorio i rekao da mu je san osvojiti Ligu prvaka sa PSG-om u doglednoj budućnosti – unatoč glasinama da želi napustiti klub.

U zajedničkom intervju sa Neymarom, koji je održan u svibnju, dvojac je govoroio o svojim budućim ciljevima i težnjama.

Jedan drugog su ispitivali, a zatim je Mbappe rekao: “Nisam baš dobar kao novinar. Što bih pitao Neymara? Koji je tvoj veliki san nakon svega što si ostvario?”

Neymar je odgovorio: “Moj najveći san je osvojiti Ligu prvaka sa PSG-om, a sa Brazilom Svjetsko prvenstvo. A za tebe, Kylian, je li to osvajanje Lige prvaka, zar ne?”

Mbappe je tada priznao da je također spreman kušati europsku slavu sa PSG-om, rekavši: “Moj najveći san je osvojiti Ligu prvaka sa PSG-om, to bi bilo fantastično.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!