NaslovnicaVijestiKylian Mbappe potvrdio da je razgovarao sa Liverpoolom prije donošenja odluke

Kylian Mbappe potvrdio da je razgovarao sa Liverpoolom prije donošenja odluke

Bivši igrač Monaca otkrio da je razgovarao na strani Jurgena Kloppa, kao što je to učinio i prije pet godina kada je odlazio iz kneževine.

“Razgovarao sam s Liverpoolom jer je to omiljeni klub moje mame. Ne znam zašto, morat ćete nju pitati! Malo smo razgovarali, ne previše. Upoznao sam ih prije pet godina kad sam bio u Monacu. To je veliki klub”, rekao je napadač za Telegraph.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Klopp je također govorio o 23-godišnjaku u prošlosti, rekavši da bi koštao previše.

Real je pokušao potpisati s napadačem prošlog ljeta, pa opet u siječnju, nudeći velike iznose jer su se bojali da bi mogao izabrati drugi klub ili ostati u Parizu, u čemu su bili u pravu.

“Da sam otišao, otišao bih kao veliki igrač, ali postoji sentimentalan dio. Mislim da moje poglavlje nije zatvoreno. Stvari nisu gotove za mene u PSG-u”, rekao je Mbappe.

To svakako sugerira da neće napustiti francusku prijestolnicu ni za tri godine. Možda će Liverpool tada biti u poziciji da ga dovede…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!