NaslovnicaVijestiKylian Mbappe: "Prije početka svake utakmice moram vjerovati da sam bolji od...

Kylian Mbappe: “Prije početka svake utakmice moram vjerovati da sam bolji od Messija i Ronalda”

U razgovoru za RMC Sport, super zvijezda PSG-a otvoreno je govorio o svom egu i mentalitetu – tvrdeći da mora imati jako samopouzdanje i uvjeriti sebe da je bolji i od najboljih igrača svijeta.

Kylian Mbappe

To mu omogućuje da daje sve od sebe bez ograničenja.

Mbappe je dodao: “Morate sami sebe uvjeriti da ste sposobni činiti velike stvari. Naravno da su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo bolji igrači, postigli su mnogo više od mene, ali ja u svojoj glavi uvijek kažem da sam najbolji jer mi to pomaže da ne postavljam granice i dajem svoj maksimum. To je nešto osobno i ja se na taj način dodatno motivišem.”

Predviđeno je da bi Mbappe mogao zamijeniti Ronalda i Messija kao najbolji igrač nakon što se oni oproste.

Napadač je postigao veliki broj golova otkako je stigao u PSG a već je osvojio i Svjetsko prvenstvo sa Francuskom 2018.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!