NaslovnicaVijestiKYLIAN MBAPPE PRIZNAO: Bio sam blizu prelaska u taj klub iz Premier...

KYLIAN MBAPPE PRIZNAO: Bio sam blizu prelaska u taj klub iz Premier lige!

Zvijezda Francuske reprezentacije i Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe otkrio je kako je prošlog ljeta bio blizu prelaska u klub iz Premier lige, a riječ je o Arsenalu.

Mbappe želio u Arsenal

19-godišnjak se u prošlom ljetnom prelaznom roku povezivao sa transferom u brojne europske velikane, uključujući i Real Madrid i Barcelonu, ali se ipak na kraju odlučio za dolazak na Park prinčeva.

[su_games]

Međutim, u intervjuu za francuski Canal+, on je priznao da je održao sastanak sa bivšim trenerom ‘Topnika’ Arseneom Wengerom, te dodao kako je odlazak u klub iz sjevernog Londona bila ozbiljna opcija. Rekao je: “Susreo sam se sa Arseneom Wengerom, koji je izvrstan trener. On ima sjajnu reputaciju ovdje u Francuskoj, svi ga poštuju i zna razvijati mlade igrače. To je bila ozbiljna opcija za mene. Razmotrio sam prednosti i nedostatke svih klubova koji su pokazali interes, a obitelj mi je rekla da odluku moram sam donijeti, te da ona mora biti dugodočna. Zbog toga sam odlučio doći ovdje u PSG kako bih nastavio napredovati.”

Mbappe je danas nastupio od prve minute u dresu reprezentacije Francuske na utakmici protiv Australije, u okviru prvog kola grupne faze ovog Svjetskog prvenstva. ‘Trikolori’ su na kraju slavili rezultatom 2-1, te tako osvojli svoja prva tri boda, a on, iako je odigrao cijeli susret, nije uspio upisati ni gol, ni asistenciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!