NaslovnicaVijestiKylian Mbappe zatražio 'posebnu' klauzulu u svom novom ugovoru sa PSG-om!

Kylian Mbappe zatražio ‘posebnu’ klauzulu u svom novom ugovoru sa PSG-om!

Superzvijezda PSG-a Kylian Mbappe navodno je zatražio klauzulu koja će mu omogućiti da zapečati transfer u vrhunski europski klub.

Kylian Mbappe zatražio

Ova tvrdnja dolazi iz stranih medija, koji sugeriraju da Mbappe ima na umu Real Madrid dok se zalaže za PSG da uključi ovu klauzulu u bilo koji ugovor sa klubom.

Međutim, AS jasno pokazuje da bi se ova klauzula mogla primjenjivati i na bilo koju vodeću ekipu u Europi, a nakon toga slijedi i izvješće iz Le 10 Sporta koji snažno povezuje internacionalca Francuske sa Liverpoolom.

Mbappe se pokazao napadačem svjetske klase i izgleda idealno prilagođen Liverpoolovom stilu igre, čak i ako Redsi ne izgledaju očajnički u potrazi za novim pojačanjima.

Jurgen Klopp već ima Mohamed Salaha, Sadio Manea i Roberta Firminoa, a ovaj trio je pomogao da Liverpool postane jedna od najboljih momčadi svijeta u posljednjih nekoliko godina.

Ipak, najbolje ekipe uvijek se poboljšavaju i potpisivanje Mbappea bi bilo zaista dobro ispraćeno.

Stoga će se navijači Liverpoola nadati da će Mbappe dobiti klauzulu koju želi, jer bi to mogao biti veliki korak ka prelasku na Anfield u skorijoj budućnosti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!