NaslovnicaVijestiKylian Mbappe zbog Ancelottija sve dalje od Real Madrida. Radije bi igrao...

Kylian Mbappe zbog Ancelottija sve dalje od Real Madrida. Radije bi igrao u Premier ligi.

Odlazak Mbappea u Real Madrid je već dugo glavna tema u Parizu, a tamošnji mediji to već vide kao gotovu stvar. Francuz ne želi produljiti svoj ugovor sa PSG-om i vjerojatno će uskoro promijeniti sredino, međutim Real Madrid mu se više ne čini kao sigurna opcija.

Mbappe je ranije izabrao Real Madrid, s obzirom da je klub vodio Zinedine Zidane, koji mu je idol, ali kada je vidio način na koji igra Ancelottijeva ekipa, nije bio oduševljen.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kylian Mbappe je za PSG ugovorno vezan još samo jednu sezonu i ako ga ne prodaju u siječnju, izgubit će ga u besplatnom transferu na ljeto. Mbappe je već nekoliko puta odbio produljenje ugovora.

Sada engleski mediji javljaju kao se Mbappe približava Liverpoolu, te da mu se sviđa stil igre koji gaji Jurgen Klopp. Mladi Francuz smatra da bi se dobro uklopio u ekipu na Anieldu, te je poznato da je njemački stručnjak već ranije pokušao dovesti Mbappea.

Da li će jedan od najboljih napadača na svijetu ipak preći u Liverpool?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!