NaslovnicaVijestiKylian Mbappe 'želi biti vođa' u PSG-u nakon što je od kluba...

Kylian Mbappe ‘želi biti vođa’ u PSG-u nakon što je od kluba tražio da se “riješe” argentinskih igrača

Kylian Mbappe je navodno rekao PSG-u da se ‘riješe’ igrača iz Argentine i izrazio želju da bude čelnik kluba.

Prema UOL Esporteu, raste napetost između Mbappea i velikih imena unutar PSG momčadi. U izvješću se navodi da su igrači u svlačionici Mbappea opisali kao ‘razmaženog’ i ‘nepodnošljivog’.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vjeruje se da je Mbappe zatražio od predsjednika kluba Nassera Al-Khelaifija da raspusti argentinske igrače u klubu, uključujući Lionela Messija, Angela di Mariju, Maura Icardija, Leandra Paredesa, kao i Španjolca Andera Herreru i Kostarikanskog vratara Keylora Navasa.

Dok je Messijev status u klubu nedodirljiv, drugi bi se uskoro mogli naći izvan vrata Parka prinčeva. Di Maria je već otišao u Juventus, dok su Icardi i Paredes navodno u potrazi za novim klubom. Također se navodi da će Herrera i Navas biti prodani prije kraja ljetnog prijelaznog roka.

Mbappe navodno želi stvoriti ‘novi poredak’ u pariškom klubu, sličan onom koji je uslijedio nakon odlazaka Thiaga Silve i Daniela Alvesa. Vjeruje se da Mbappe traži više Francuza u svlačionici, pogotovo nakon dolaska Christophea Galtiera za novog menadžera, plus potpisa braniča Nordija Mukielea i napadača Huga Ekitikea.

Nakon skorašnjeg sukoba Mbappea i Neymara, Galtieru će biti izazov pokušati održati mir između dvije zvijezde u svlačionici. Očekivanja su veća nego ikad od strane navijača PSG-a koji žele da se klub konačno dočepa trofeja Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!