NaslovnicaVijestiLa Liga kaznila Messija zbog odavanja počasti Maradoni

La Liga kaznila Messija zbog odavanja počasti Maradoni

Kao što je i najavljivano, La Liga je kaznila Lionela Messija zbog načina na koji je proslavio gol protiv Osasune.

Natjecateljska komisija španjolske La Lige kaznila je Lionela Messija sa 600 eura zbog načina na koji je odao počast legendarnom argentinskom nogometašu Diegu Armandu Maradoni, koji je preminuo prošlog tjedna u 61. godini.

Naime, Messi je u nedjeljnoj utakmici La Lige protiv Osasune postigao gol u 73. minuti, koji je proslavio tako što je skinuo dres Barcelone i ostao u dresu Newell’s Old Boysa sa brojem 10 koji je nosio Maradona u sezoni 1993/94. Sudac Mateu Lahoz je zbog toga pokazao Messiju žuti karton.

Španjolski mediji ističu da je kazna blaga, jer je za takav prekršaj predviđena novčana sankcija do čak 3.000 eura. Zbog poteza kapitena kažnjena je i Barcelona sa 350 eura.

Očekuje se da će se Barcelona žaliti na kaznu izrečenu od Natjecateljske komisije. Susret između Barcelone i Osasune završen je pobjedom katalonskog tima rezultatom 4:0.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!