NaslovnicaVijestiLa Liga se nastavlja: Izašao raspored - utakmice se igraju 32 dana...

La Liga se nastavlja: Izašao raspored – utakmice se igraju 32 dana zaredom!

La Liga je prekinuta pandemijom koronavirusa, baš kao i sve ostale lige širom svijeta. Međutim, kako stvari stoje La Liga se nastavlja 11. lipnja sa derbijom Real Betisa i Seville.

La Liga se nastavlja

U srijedu je nogometni savez Španjolske odobrio nastavak La Lige koji će započeti 11. lipnja, te su rekli da će se utakmice igrati i ponedjeljkom i petkom. To znači da će se La Liga igrati 32 dana zaredom.

Svaka momčad će imati točno 72 sata između utakmica. Igrači u španjolskim klubovima su se vratili na treninge.

Do prvog lipnja mogu trenirati u skupinama po deset igrača, a nakon toga će se sve vratiti u normalnu. Ostalo je još 11 utakmica do kraja, a u ovom trenutku se Barcelona nalazi na prvoj poziciji, samo dva boda više imaju od Real Madrida koji je na drugom mjestu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!