NaslovnicaVijestiLallana: Liverpool je dokazao da može igrati 'prljavo'

Lallana: Liverpool je dokazao da može igrati ‘prljavo’

Liverpool je dokazao da može igrati ‘prljavo’, rekao je Lallana. Redsi su ostvarili dvije pobjede u posljednjih pet dana gdje je Benteke pokazao nevjerovatno poboljšanje.

Liverpool je dokazao da može igrati

Adam Lallana tvrdi da je Liverpool odgovorio na poziv koji je upućen igračima od strane Jurgen Kloppa da igraju “prljavije” sa teško izborenim 1-0 pobjedom nad Sunderlandom.

Klopp je svoje igrače pozvao da igraju črvršće na gostovanjima jer su redovno gubili u gostima, kao npr od Newcastlea i Watforda.

“Mislim da smo sada bili odlučniji”, rekao je Lallana.

“Trenere je pokušao da nas ohrabri da ponekad igramo malo prljavije i borimo se malo više – da nadigramo timove u njihovoj sopstvenoj igri.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ovo je teško mjesto da se dođe do tri boda, a mi smo uspjeli i oduševljeni smo.”

Lallana je odigrao važnu ulogu u pobjedi nad Sunderlandom, gdje je pomogao da Nathaniel Clyneov pas prođe do Benteke-a.

“Ja nisam baš htio da to ide pravo za Benteke-a, ali ponekad treba rizikovati i golovi će doći.”

“Liga je čudna u ovoj godini. Za nas je važno samo da nastavimo pobjeđivati, da nam se igrači vrate u formu i onda ćemo imati šanse za naslov ove sezone. Ništa nije izgubljeno.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!