NaslovnicaVijestiLAMPARD DOBIJA POKLON OD KLUPSKOG ODBORA: Chelsea se ovog ljeta sprema dovesti...

LAMPARD DOBIJA POKLON OD KLUPSKOG ODBORA: Chelsea se ovog ljeta sprema dovesti pojačanje od 180 milijuna eura!

18-godišnjak, koji može igrati i na desnom i lijevom krilu, ostvario je 39 nastupa za prvi tim iz zapadnog Londona, postigavši šest golova i devet asistencija u tom vremenskom okviru.

LAMPARD DOBIJA POKLON

Tinejdžer je jedan od najboljih talenata koji je došao kroz školu Chelseaja još od dana Johna Terryja, međutim, čini se da je klub spreman da ga iskoristi za transfer jedne od vodećih svjetskih zvijezda Neymara.

Prema pisanu Don Balona, Chelseajev odbor želi nagraditi Lamparda za njegov sjajan početak života kao menadžer Plavaca tako što bi mu potpisali Neymara, igrača koji je ocijenjen na 180 milijuna eura.

Izvještaj također navodi da bi Plavci mogli biti u iskušenju da uključe Hudson-Odoija kako bi snizili cijenu Neymara, s tim da je klub sada spreman pustiti engleskog internacionalca.

Neymar je jedan od najboljih napadača na planeti već duži niz godina, tak oda smo sigurni da će navijači Chelseaja biti oduševljeni ako njihova ekipa uspije dovesti Brazilca.

Isti izvještaj Don Balona kaže da su klubovi poput Barcelone i Real Madrida također u lovu na krilnog igrača , pa će Plavci možda imati teške muke da potpišu brazilskog internacionalca.

Međutim, sigurni smo da će Chelsea dobiti prednost nad Barcom i Real Madridom u ovoj utrci za Neymara, ako uključe Hudson-Odoija u dogovor.

Međutim, tu je zabrana transfera i ovo bi se moglo dogoditi tek na ljeto sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!