NaslovnicaVijestiLampard nakon poraza od Bayerna: Oštra lekcija za nas, oni su fantastični

Lampard nakon poraza od Bayerna: Oštra lekcija za nas, oni su fantastični

Frank Lampard nakon poraza od Bayerna rekao je kako je protivnik bio fantastičan, a da njegovi igrači nisu dali sve od sebe i da je ovo bila oštra lekcija za njih.

Frank Lampard, menadžer Chelseaja nakon sinoćnjeg teškog poraza od Bayerna rezultatom 0:3 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka istakao je da je rival bio na fantastičnom nivou.

Bayern je trijumfom u Londonu stigao nadomak plasmana u četvrtfinale, ali ono što Lamparda brine je ono što je prikazao njegov tim.

“To je nogomet na ovom nivou. Bayern je bio na fantastičnom nivou. Oni su zaista jak tim i znali smo da nas čeka teška noć ako ne ispravimo sve nedostatke i ne damo sve od sebe. Nisu svi dali sve od sebe. Nismo bili sigurni na lopti. To je bilo moje najveće razočarenje od početka do kraja. Želimo igrati u Ligi prvaka. To smo pokazali cijele sezone, ali smo se protiv Bayerna udaljili od toga. To se ponekad može dogovoriti u napetoj atmosferi kada su sve oči uprte u vas, tako da je ovo igračima bila oštra lekcija o nivou na koji želimo doći“, kazao je Lampard za britanske medije.

Golove za Bayern postigli su Serge Gnabry u 51. i 54. minuti, te Robert Lewandowski u 76. Revanš utakmica njemačkog i engleskog predstavnika igraće se 18. marta u Minhenu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!