NaslovnicaVijestiLAMPARD OTKRIO: Evo tko će mu biti ključni igrač u Chelseaju sljedeće...

LAMPARD OTKRIO: Evo tko će mu biti ključni igrač u Chelseaju sljedeće sezone!

Danas je i službeno legendarni Frank Lampard imenovan novim trenerom Chelseaja, gdje je na klupi naslijedio Maurizija Sarrija, koji je otišao u Juventus.

Lampard pohvalio Kantea

Bivši veznjak ‘Plavaca’ je održao press konferenciju na kojoj je pričao o brojnim temama, a posebno se fokusirao na to kako očekivanja trebaju ostati realna nakon što je klub napustila najveća zvijezda Eden Hazard.

Ipak, odlučio je priznati kako će mu ključnu ulogu u timu igrati sjajni veznjak N’Golo Kante. Rekao je: “Mislim da sam to već rekao i ranije, Kante je jedan od najboljih veznjaka na svijetu u ovom trenutku. Njegove izvedbe u posljednjih nekoliko godina su nevjerovatne, a jedna od stvari koje me vesele u ovom poslu je ta što ću imati priliku raditi sa igračima njegove kvalitete.”

Zatim je nastavio: “Moj posao će biti izvući najbolje iz njega i ostatka tima. Sretan sam što imam igrača poput njega.”

Lampard je također dodao kako je teško za očekivati da će njegov tim već sljedeće sezone smanjiti zaostatak za Liverpoolom i Manchester Cityjem, ali je dodao kako će se potruditi ostati konkurentni. Rekao je: “Igrao sam ovdje mnogo godina, znam kakvi su standardi. Definitivno moramo biti konkurentni, a biti to u Premier ligi je veliki zadatak. Kao što znamo, Premier liga je najkonkurentnija liga na svijetu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!