NaslovnicaVijestiLaporta: Neka Bayern gleda svoja posla, mi imamo veće potrebe

Laporta: Neka Bayern gleda svoja posla, mi imamo veće potrebe

Prvi čovjek Barcelone, Joan Laporta, žestoko je odgovorio na prozivke Bayerna, rekavši da katalonski klub ima veće potrebe od njih i da trebaju gledati svoja posla.

Trener Bayerna Julian Nagelsmann nedavno je rekao da mu nije jasno kako Barcelona dovodi igrače i troši najviše u Europi, a grčevito je zadužena. Prije toga su čelnici Chelseaja i Bayerna kritizirali rad Barcelone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ono što bih im poručio je da se brinu o svom računu, pogotovo sada kada su dobili značajna sredstva od transfera Lewandowskog. Poštujem sve i ne miješam se u ekonomiju drugih klubova”, rekao je Laporta i nastavio:

“Istina je da smo prošle godine bili u kritičnoj situaciji, ali ipak, mi smo klub star 122 godine i koji ima značajna sredstva. Bayern je stabilan, a naše potrebe veće od njihovih. Imamo više od 400 milijuna navijača koji su drugačiji od drugih i svi znaju što treba činiti i ako ja ne ulazim u njihov posao molio bih ih da ne ulaze ni u naš. Natječemo se na terenu pa ćemo vidjeti tko se više potrudio i bolje. Ne govorim ovo da bi se svađali, samo im govorim da gledaju svoja posla.”

Potom se osvrnuo i na Real Madrid, rekavši da ih “jedva čeka” vidjeti na terenu.

“Vidim da su naši suparnici zabrinuti zbog stvari koje radimo, a to znači da nam ide dobro. Poštujem sve, ali rekao bih da su zabrinuti da opet postanemo konkurentski jaki. Vidimo se na terenu”, rekao je Laporta.

Na kraju je još jednom rekao da Frenkie De Jong želi ostati u Barceloni i da je želja obostrana, ali da je Barcelonin budžet za plaće smanjen za 40 posto te da u tom smislu mora prihvatiti neke promjene.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!