NaslovnicaVijestiLaporte obećao pojačanje iz Arsenala ako postane predsjednik Barcelone!

Laporte obećao pojačanje iz Arsenala ako postane predsjednik Barcelone!

Hector Bellerin bi se mogao vratiti natrag u Barcelonu na ljeto, ako Joan Laporta ponovo postane predsjednik kluba, prema pisanju raznih izvještaja u Španjolskoj.

Laporte obećao pojačanje

Predsjednički izbori za Barcelonu trebali bi biti sljedeći mjesec, nakon što je Josep Maria Bartomeu dao ostavku prije nego što je njegov mandat trebao završiti sljedeće godine.

Laporta, koji je bio na položaju od 2003. do 2010. goine, jedan je od ljudi koji se kandidirao i počeo stvarati planove ako pobijedi na glasanju.

Prema Mirroru, ti se planovi prvenstveno usredotočuju na to da Hector Bellerin postane njegovo prvo pojačanje, iako će se to dogoditi tek na ljeto.

Izvještaj kaže da već postoji dogovor između Laporta i desnog beka, a o naknadi od oko 22 milijuna funti plus dodaci razgovarano je s Arsenalom.

List navodi da je Laporta htio dovesti 25-godišnjaka na Nou Camp u siječnju, ali igrač nije želio napustiti Emirates sredinom sezone.

Bellerin je bio u Barceloni tijekom perioda u kojem je Laporte bio predsjednik katalonskog diva, kada je bio član omladinskog sustava kluba, ali se 2011. preselio u sjeverni London.

Njegov ugovor sa Topnicima istječe 2023. godine, te se navodi kako je zainteresiran za povratak u svoj rodni grad.

Iako je Bellerin u prošlosti imao problema s ozljedama, čini se da su sada iza njega, a započeo je 12 od uvodnih 14 utakmica Arsenala u Premier ligi ove sezone.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!