NaslovnicaVijestiLautaro Martinez bez dlake na jeziku: Napokon progovorio o svojoj budućnosti!

Lautaro Martinez bez dlake na jeziku: Napokon progovorio o svojoj budućnosti!

Napadač Inter Milan Lautaro Martinez govorio je o svojoj budućnosti usred glasina o transferu koji ga povezuju s Manchester Unitedom i drugim vrhunskim klubovima.

Napokon progovorio

Argentinski internacionalac je do sada ove sezone bio najbolji igrač Intera, a malo je iznenađenje kad se vidi da privlači zanimanje iz drugih klubova.

Martinez je nedavno povezan s Unitedom od strane Daily Mirrora, dok je još jedno izvješće, također iz Daily Mirrora, sugeriralo da bi napadač s 80 milijuna funti mogao krenuti na Old Trafford u sklopu potencijalne razmjene u kojoj bi sudjelovao Paul Pogba.

Ekipa Ole Gunnara Solskjaera se mučila ove sezone i definitivno bi im odgovaralo više  opcija u napadu kako bi uklonili pritisak sa Marcusa Rashforda i Anthonyja Martiala.

Martinez bi mogao biti idealno rješenje za ovaj problem, ali čini se da je 22-godišnjak zadovoljan životom na San Sirou dok je govorio o tome i smanjio špekualacije.

„Dajem sve od sebe u Interu. Ja se samo fokusiram na to da pružim sve od sebe na terenu ”, rekao je Martinez za Sky Sport Italia.

“Sretan sam u Interu. Nastojim naporno raditi i ostati usredotočen. To je moj cilj sa ovim klubom ”

United je također povezan s napadačem Paris Saint-Germaina Edinsonom Cavanijem od strane L’Equipea, dok je Solskjaer citiran kako šalje jasnu poruku Edu Woodwardu zbog potrebe da se dovedu pojačanja ove sezone.

“Ostalo nam je nekoliko mjeseci sezone i ne možem stagnirati”, rekao je Norvežanin nakon poraza MUFC-a od Manchester Cityja, a navodi ga Daily Mirror.

“Moramo se pojačati ako želimo kupovati igrače.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!