NaslovnicaVijestiLautaro Martinez odlučio da se pridruži Barceloni: Ne želi potpisati ugovor sa...

Lautaro Martinez odlučio da se pridruži Barceloni: Ne želi potpisati ugovor sa Interom!

Interov napadač Lautaro Martinez odlučio se pridružiti Barceloni i neće potpisati novi ugovor sa Nerazzurrima.

Lautaro Martinez odlučio

Međutim, Inter mu neće dozvoliti da ode baš jeftino, navodi se u izvješću današnjeg izdanja Španjolskog lista Mundo Deportivo.

Izvješća navode da je 22-godišnji argentinski napadač, koji ima ugovor sa Nerazzurima do 2023. godine, odlučio prihvatiti ponudu Barcelone i želi se pridružiti katalonskom klubu na ljeto.

Odbio je potpisati obnovu ugovora i shvaća ozbiljnost interesa Barcelone. Dogovor između dvije ekipe još nije postignut, ali razgovori su u tijeku.

Inter ima plan, nastavljaju izvješća, jer ne žele izgubiti Lautara Martineza jeftino, uprkos trenutnoj situaciji sa finansijama.

Klub iz Milana zna da će biti teško nagovoriti Argentinca da ostane, s obzirom na Barcelonin interes i mogućnost da igra zajedno sa Lionel Messijem, pa će ga umjesto toga prodati u iznosu od 90 milijuna eura plus jednog ili dva igrača u zamjenu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!