NaslovnicaNajave utakmicaLazio - Celtic: Najava četvrtog kola Europske lige - ključna utakmica za...

Lazio – Celtic: Najava četvrtog kola Europske lige – ključna utakmica za Rimljane!

Lazio će ugostiti Celtica u četvrtom kolu grupne faze Europske lige u 18:55 na svom Olimpico stadionu u Rimu. Nakon što je Celtic ostvario pobjedu od 2-1 u prošlom susretu protiv Lazija na svom stadionu, sada će ponovo odmjeriti snage, ali ovog puta je Laziju pobjeda prijeko potrebna.

Lazio - Celtic

Timske novosti

Lazio

Povratak u Ligu prvaka mora da je cilj Lazija u sezoni 2019/20 i siguran sam da njima nije bitno da li će to doći preko osvajanja Europske lige ili jedne od prve četiri pozicije u Seriji A. Nisu uspjeli ući u grupnu fazu Lige prvaka od 2015/16 sezone kada su posljednji put i sudjelovali na tom natjecanju. Lazio nije bio toliko jak kao što bi voljeli u posljednjih nekoliko sezona.

Izgleda da su se stvari pokrenule u domovini, ali Lazio je po drugi put upropastio vodsvo u grupnoj fazi Europske lige i to ih je postavilo tek na treću poziciju na tabeli. Oni sada imaju tri boda iza Cluja koji se nalazi na drugoj poziciji, ali oni igraju protiv top dva tima ovog mjeseca, počinjući sa Celticom, te imaju velike šanse da se vrate na pravi put. Ekipa je pobijedila četiri od posljednjih šest utakmica kod kuće u Europskoj ligi, iako je im je trebao preokret da bi pobijedili Rennesa prošlog mjeseca.

Lazio se vratio nakon poraza protiv Celtica u Glasgowu u trećem kolu, te su pobijedili tri u nizu u Seriji A i time podigli samopouzdanje u ekipi. Pobijedili su četiri od posljednjih pet na svom terenu u svim natjecanjima, a Lazio je postigao mnogo golova, barem po dva u svakoj od tih pet utakmica.

Celtic

Prvi put nakon dugo vremena se osjeća kako utrka za naslov Premiershipa u Škotskoj neće biti utrka jednog tima, koja je zaista predugo trajala. Svi osim navijača Celtica mogu biti zadovoljni, ali fokus ovog tjedna će biti na utakmici protiv Lazija i njihovom pokušaju da ostvare 1/16 finala Europske lige sa pobjedom u Rimu.

Igranje europskog nogometa nakon Božića postalo je poznanstvo Celticovih navijača i sedam bodova od mogućih devet znači da su četiri boda daleko od Lazija koji se nalazi na trećoj poziciji u skupini. Izgubili su samo jednu od posljednjih sedam gostujućih europskih utakmica, što je Celticu dalo samopouzdanje da mogu napraviti pozitivan rezultat u ovom susretu.

Celtic je izgubio samo jednu od posljednjih 17 utakmica na svim natjecanjima i oporavili su se od tog neuspjeha te se vratili sa pet pobjeda u nizu. Međutim, nisu pobijedili niti jednu od tri gostujuće utakmice na svim natjecanjima prije nego što su pobijedili Aberdeen na Pittodrieju.

Prijedlog za klađenje

Ovo je izgledalo kao jedna vrlo teška skupina iz koje će Celtic pokušati da napreduje dalje, ali nisu mogli tražiti mnogo bolju situaciju od ove u prve tri utakmice u skupinama Europske lige.

Uzeti sedam bodova od mogućih devet i doći na jednu pobjedu daleko od ostvarivanja 1/16 finala Europske lige je zaista fenomenalan rezultat, a to mogu učiniti u četvrtak. Međutim, poraz bi zategao neke stvari za Celtic i potencijalno ih ostavrio na kolodvoru na kojem ‘pobjednik uzima sve’ u posljednjoj utakmici u Rumunjskoj protiv kluba koji ih je izbacio iz Lige prvaka.

Pobjeda u Rimu neće biti laka, ali oni također igraju protiv Lazija kojem očajnički treba ta pobjeda. Lazio je ostvario pobjedu u četiri od posljednjih pet utakmica na domaćem terenu u svim natjecanjima, dok su uspjeli da ostvare četiri pobjede u posljednjih šest utakmica na ovom stadionu u Europskoj ligi. Lazio je također postigao mnoštvo golova kod kuće, ali su bili daleko od uvjerljivog u obrani i mislim da će oba tima imati šansu da postignu pogodak u ovoj utakmici, baš kao što je to bio slučaj u Glasgowu.

Međutim, lagana prednost domaćeg terena bi Laziju trebala olakšati put ka pobjedi i zatvaranju jaza između dvije najbolje momčadi u ovoj skupini. Ovo je natjecanje vrlo važno za Lazio, te se zbog toga očekuje njihova pobjeda uz to da će oba tima postići gol po koeficijentu 3.25.

Odigrajte pobjedu domaćina + da će oba tima postići gol u najboljoj kladionici na svijetu!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!