NaslovnicaVijestiLazio kupuje u Manchesteru: 10 milijuna eura za veznjaka!

Lazio kupuje u Manchesteru: 10 milijuna eura za veznjaka!

Andreas Pereira bi trebao napustiti Manchester United i otići u talijanski Lazio za 10 milijuna eura, navode engleski mediji. Dogovor bi navodno trebao biti kao jednogodišnja posudba sa obavezom kupnje za spomenutih 10 milijuna eura.

Manchester United želi prodati igrače koje uopće ne koristi.

Sa igračima poput Chrisa Smallinga koji je u razgovorima sa Romom i Sergio Romera koji pregovara sa Valencijom, Andreas Pereira bi se mogao pridružiti ovom dvojcu kao igrač koji je na izlaznim vratima.

Lazio je neslavno propustio potpisati Davida Silvu koji je usmeno pristao pridružiti se talijanskoj ekipi prije nego što se u posljednji čas predomislio i otišao u Real Sociedad.

Talijanska momčad nije prestala gledati dostupne igrače u Premier ligi i prešli su sada na veznjaka Manchester Uniteda.

Fabrizio Romano i Gianluca Di Marzio, koji su poznati po svojoj preciznosti kada su ovakve vijesti u pitanju su od tada potvrdili zainteresiranost Lazija.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!