NaslovnicaVijestiLAŽIRAO SVOJU SMRT? Sestra bivšeg igrača iz Premier lige optužila svoju snahu...

LAŽIRAO SVOJU SMRT? Sestra bivšeg igrača iz Premier lige optužila svoju snahu prevaru!

Sestra bivšeg nogometaša Jlloyda Samuela bizarno je optužila svoju snahu, to jest njegovu suprugu za lažiranje njegove smrti kao dio prevare sa osiguranjem.

LAŽIRAO SVOJU SMRT

Leslie-Ann Samuel (39) na društvenim mrežama je objavila niz bizarnih objava u kojima tvrdi da uskoro očekuje svog pokojnog brata.

Rekla je: “Jlloyd, vidimo se uskoro, u ovom životu.”

Također je napisala u drugoj objavi: “Brate Jlloyd, znamo da si živ i da si dobro. A znamo da DNK kojeg imaju patolozi nije tvoj. 100% LAŽI”

Samuel, koji je u karijeri Premier lige igrao za Aston Villu i Bolton, a zatim je poginuo u automobilskoj nesreći u svibnju 2018. godine, u dobi od 37 godina.

Međutim, mrtvozornici su do sada potvrdili pritužbe obitelji igrača u vezi sa načinom istrage njegove nesreće.

Oni vjeruju da Samuel zapravo nije bio za volanom svog Range Rovera kada je prošle godine imao nesreću u Cheshireu i željeli su da obave vlastite DNK testove.

Njegova supruga Emma je odbila komentirati ove navode, navodi se u izvješću koji detaljno opisuje čitavu ovu neobičnu situaciju iz The Suna.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!