NaslovnicaVijestiLEGENDA ARSENALA OTKRILA: Evo koju zvijezdu će 'Topnici' prodati u zimskom prelaznom...

LEGENDA ARSENALA OTKRILA: Evo koju zvijezdu će ‘Topnici’ prodati u zimskom prelaznom roku!

Bivši napadač Arsenala i reprezentativac Škotske Charlie Nicholas otkrio je kako će trener ‘Topnika’ Unai Emery prodati jednu od najvećih zvijezda kluba Mesuta Ozila u zimskom prelaznom roku ukoliko klub za njega dobije atraktivnu ponudu.

Arsenal planira prodati Ozila

Bivši reprezentativac Njemačke se po svemu sudeći još uvijek nije prilagodio na Emeryjev način igre, a krajem prošlog mjeseca je navodno bio u svađi sa španjolskim stručnjakom, kada je propustio susret protiv West Ham Uniteda u Premier ligi.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Iako je Emery negirao špekulacije kako je u svađi sa veznjakom, on je javno priznao kako zahtijeva mnogo više od najboljeg igrača kluba, koji je u februaru potpisao ugovor vrijedan čak 350000 funti tjedno, postavši tako najplaćeniji igrač ‘Topnika’. Ozil je na to odgovorio u protekle dvije utakmice, postigavši golove protiv Newcastle Uniteda prošlog vikenda, a zatim i u četvrtak protiv Vorskle u Europskoj ligi.

Ipak, Nicholas smatra kako to nije dovoljno, te da će ga se klub riješiti ukoliko dođe dovoljno dobra ponuda za njega. Naime, rekao je: “Ukoliko se Ozil ne popravi do januara, i ukoliko klub dobije pristojnu ponudu, prodat će ga. Već neko vrijeme se piše kako za njega interes pokazuje Fenerbahče i još nekoliko klubova. Ne znam kako bi financijski to mogli ostvariti, ali moguće je i da će ponude poslati i kineski klubovi.”

Ozil je nedavno dao jako zanimljivu izjavu, u kojoj je priznao da još uvijek ima dosta toga za ponuditi. U intervjuu za službenu klupsku stranicu, 29-godišnjak je rekao: “Navijači su uz mene otkako sam došao prije pet godina. Uvijek želim kontrolirati igru, dijeliti asistencije i pomoći timu. Takav sam od početka karijere. Godinama mi govore kako igram poput Bergkampa. Naravno da sam ponosan zbog toga i čast mi je biti uspoređivan s njim. On je legenda Arsenala, bio je nevjerovatan igrač. Međutim, ne želim se porediti ni sa kim. Imam svoj vlastiti stil igre. Ponosan sam zbog tih poređenja, ali ja sam Mesut Ozil i još dosta imam za ponuditi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!