NaslovnicaVijestiLEGENDA BARCELONE OTKRIVA: "Imao sam priliku vratiti se na Nou Camp, ali...

LEGENDA BARCELONE OTKRIVA: “Imao sam priliku vratiti se na Nou Camp, ali nisam želio samo iz jednog razloga.”

Dani Alves je otkrio kako je imao mogućnost da se vrati u Barcelonu prošlog ljeta, ali na kraju se odlučo za Sao Paulo iz presudnog razloga.

LEGENDA BARCELONE

36-godišnjak je do sada uživao u blistavoj karijeri, osvojivši bezbrojne trofeje u Barceloni, a istovremeno je osvojio i velike počasti u Italiji i Francuskoj.

Unatoč tome što je sada u posljednjim fazama svoje karijere, brazilski internacionalac je otkrio da je imao priliku da se vrati na Nou Camp ovog ljeta, kada mu je istekao ugovor sa PSG-om.

Međutim, iza toga se krio ključni razlog zbog toga što nije htio da se vrati u Barcelonu i umjesto toga se odlučio vratiti u Brazil i pridružiti se Sao Paulu u onome što je potencijalno njegov posljednji transfer u karijeri.

“Imao sam priliku vraitti se u Juventus. Također sam imao priliku da se vratim u Barcu, ali samo je Sao Paulo, tim mojih snova, vjerovao u mene i pružao mi stabilnost do 2022. godine”, citirao ga je Mundo Deportivo.

“Većina klubova mi nije to ponudila, jer nisu vjerovali u mene. Jer misle da mi ističe datum. Ono što sam želio, ključna točka za mene, bilo je stabilnost uborbi za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. To je bila polazna točka za moj sljedeći izazov. I to sam rekao od kada sam započeo karijeru. Slobodan sam. Odlučit ću kad započinjem. Odlučit ću kad završavam.”

Alves je napustio Barcelonu 2016. godine nakon što je upisao 391 nastup za klub i osvojio brojne trofeje, uključujući šest naslova u La Ligi i tri trofeja Lige prvaka.

Barcelona u subotu igra u La Ligi protiv Valencije, repriza utakmice finala Kupa Kralja koju je Barcelona izgubila. Uz mnoge bonuse dobrodošlice za nove članove i ostale pogodnosti koje nam nudi ova kladionica, naša preporuka je da pogledate ponudu na ovu utakmicu.

Barcelona – Valencia: Katalonci traže osvetu zbog poraza u Kupu Kralja – gosti iz Valencije ostali bez menadžera!

Veliki broj razrada i mnogih drugih promocija, dok u ovoj online kladionici nema manipulativnih troškova ni poreza na dobitak. A za one koji se klade na kartone, bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!