NaslovnicaVijestiLEGENDA CHELSEAJA OPTUŽILA ZVIJEZDU BARCE: On je varalica, ne poštujem ga kao...

LEGENDA CHELSEAJA OPTUŽILA ZVIJEZDU BARCE: On je varalica, ne poštujem ga kao igrača!

Bivši legendarni defanzivac Chelseaja i francuske reprezentacije Frank Leboeuf uputio je velike kritike na račun zvijezde i napadača Barcelone Luisa Suareza, nakon što je njegov tim ispao iz Lige prvaka ranije ovog tjedna.

Leboeuf kritizirao Luisa Suareza

Katalonski gigant je doživio pravu katastrofu na Anfieldu u utorak, kada je tim Jurgena Kloppa uspio preokrenuti ukupni rezultat pobijedivši rezultatom čak 4-0, te tako proći u finale Lige prvaka drugu uzastopnu sezonu.

Urugvajac je odigrao jednu od najgorih utakmica u sezoni, a zvižduci navijača domaćina nisu izostali, iako je prije nekoliko godina nosio dres ‘Redsa’. Leboeuf, koji je osvojio Svjetsko prvenstvo sa ‘Trikolorima’ 1998. godine, žestoko je kritizirao 32-godišnjaka i njegov ‘prljav’ način igre.

U intervjuu za RMC Sport je rekao: “Stvarno volim Barcelonu, ali drago mi je što nisu prošli u finale baš zbog Suareza. Nemam nimalo poštovanja prema igraču kao što je on. Sjajan je igrač i imao je sjajnu karijeru, ali on je varalica, žali se na svaku odluku, on je netko koga ne poštujem nimalo. Ne podnosim igrače kao što je on, stvarno je loš primjer mladim igračima.”

“Iznenađen sam što su njegovi protivnici tako hladnokrvni pred njim. Da još uvijek igram nogomet, ne bih dočeako kraj utakmice u kojoj igram protiv njega, a ne bi ga dočekao ni on.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!