NaslovnicaVijestiLEGENDA CHELSEAJA U UNITEDU? Slobodan je igrač i navijači Chelseaja će biti...

LEGENDA CHELSEAJA U UNITEDU? Slobodan je igrač i navijači Chelseaja će biti bijesni na njega!

Legenda Chelseaja u Unitedu? Slobodan je igrač i navijači Chelseaja će biti bijesni na njega! Jose Mourinho je zamoljen da potpiše John Terryja kako bi riješio svoju ‘kriznu’ situaciju u Manchester Unitedu.

LEGENDA CHELSEAJA

United se vratio na pravi put nakon što su ostvarili pobjedu od 2-0 u gostima protiv Burnleya neposredno prije međunarodne stanke.

Sada se nalaze na desetoj poziciji u Premier ligi sa dvije pobjede u četiri utakmice, ali su već do sada primili sedam golova.

Eric Bailly i Victor Lindelof su se mučili, dok je čak i David de Gea bio nesposoban prikriti nedostatke Chris Smallinga.

Adrian Durham iz talkSPORT-a vjeruje da bi bivši Mourinhov ‘miljenik’ mogao pomoći na Old Traffordu, dok je Terry napustio Aston Villu prošle sezone i postao slobodan agent.

“Sve što mogu reći je besplatan igrač,” Durham je rekao. “John Terry je upravo to.”

“Pa zašto Manchester United ne bi krenuo po John Terryja?”

Pitali su ga da li bi United potpisao Terryja kao zamjenu ili kao startera, Durham je odgovorio: “Pa, tko zna?”

“Čekajte jednu sekundu. Pa on je bolji od Rojoa. Naravno da jest.”

“John Terry bi ušao u momčad Manchester Uniteda prije Smallinga, Jonesa, Rojoa. Mislim da bi ušao i prije Lindelofa.”

“Zato ovo treba promisliti. Razmislite o krizi koju Manchester United ima u obrani. Razmislite koliko dobro Jose Mourinho poznaje John Terryja. Promislite to dobro.”

“Slobodan igrač. Moglo bi se dogoditi. John Terry u Manchester United.”

“Znašt što? Ako Jose Mourinho razmisli o tome, mislim da bi se moglo dogiditi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!