NaslovnicaVijestiLegenda Italije i Juventusa bijesna na Pogbu: Francuz novim potezom ponizio navijače...

Legenda Italije i Juventusa bijesna na Pogbu: Francuz novim potezom ponizio navijače i suigrače

Legenda Italije i Juventusa Marco Tardelli oštro je kritikovao Paula Pogbu nakon što se ovaj francuski nogometaš pojavio na skijanju i “ponosno” objavio fotografije na društvenim mrežama.

Francuz se u ljeto prošle godine vratio u Juventus iz Manchester Uniteda kao slobodan igrač, ali još nije upisao službeni nastup.

Juventus je bio bijesan u kolovozu kada je Pogba odbio operaciju meniskusa, odlučivši se na konzervativni tretman, ali se predomislio mjesec dana kasnije jer je shvatio da nema napretka.

Zbog toga je propustio i Svjetsko prvenstvo, a još uvijek se nije priključio momčadi i nije upisao niti jednu minutu na terenu, a za to vrijeme, dok je Juventus u velikoj krizi, redovito se oglašava na društvenim mrežama i pokazuje kako uživa u životu i naravno, iritira navijače ovog kluba.

“Pogba nije igrao od travnja 2022., kada je još bio u Manchester Unitedu. Sada je problem za Juventus, ne znamo kada će se vratiti niti što planira sa sobom. Pogba ide na skijanje dok se njegovi suigrači bore s velikim problemima. Ne ide na operaciju kada klub traži, nego samo kada on odluči, jer je želio igrati na Svjetskom prvenstvu,” smatra legendarni Tardelli i dodaje:

“Sada je on veliki problem i klub ga mora riješiti što je prije moguće. Allegri mora preuzeti kontrolu nad situacijom, nije moguće imati igrača poput Pogbe na popisu zaposlenih, jer njegovo ponašanje također nije fer prema njegovim suigračima i to me osobno živcira.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!