NaslovnicaVijestiLegenda Liverpoola okrivila Jacka Grealisha zbog novog ugovora Mohameda Salaha

Legenda Liverpoola okrivila Jacka Grealisha zbog novog ugovora Mohameda Salaha

Krilo Manchester Cityja Jack Grealish optužen je zbog odugovlačenja oko novih pregovora Mohameda Salaha s Liverpoolom.

Salahu je preostala još godina dana ugovora s Liverpoolom i nerado će potpisati novi ugovor ukoliko ne dođe do velikog povećanja plaće.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj 29-godišnjak zna što želi i prema legendi Redsa Marku Lawrensonu, Grealishov prelazak u City prošlog ljeta utjecao je na Salahove zahtjeve.

Govoreći za 888sport, Lawrenson je rekao:

“Igra na desnoj i lijevoj nogi i zabija golove iz zabave. Ne mogu se sjetiti da je Liverpool ikada prije imao takvog igrača. To je gotovo garancija golova ako imate Mo. I zato je stvarno delikatno pitanje što učiniti s njim. Neki navijači su kao, koliko novca želi? Platite mu to. Ali pravi problem je počeo kada je City potpisao s Jackom Grealishom za 100 milijuna funti i svi znaju njegovu plaću. Agent Mohameda Salaha je vjerojatno tada pomislio, pa ako Grealish ide tamo za 100 milijuna funti onda moj dječak, koji je puno bolji igrač i postiže tone golova, bi u najmanju ruku trebao biti plaćen koliko i Grealish. Ali očito je da u Cityju imaju drugačije uvjete.”

Grealish se pridružio Cityju iz Aston Ville i postao najskuplji igrač kluba i najskuplji engleski igrač ikada.

Salah, pak, nije isključio ostanak u Premier ligi ako ne uspije dogovoriti uvjete s Redsima.

Athletic tvrdi da bi egipatski reprezentativac najradije ostao u Engleskoj i to je dovelo najveće Liverpoolove rivale u stanje pripravnosti.

Salah je prešao u Liverpool iz Rome 2017. i postigao je 156 golova u 264 nastupa.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!