NaslovnicaVijestiLegenda Crvenih đavola: Želim voditi Manchester United u budućnosti

Legenda Crvenih đavola: Želim voditi Manchester United u budućnosti

Želim voditi Manchester United u budućnosti, izjavila je legenda Manchester Uniteda. Bivši defanzivac Crvenih đavola kaže da bi volio voditi klub i želi da to bude klub iz Engleske ili Nizozemske, iduće godine.

Želim voditi Manchester United u budućnosti

Jaap Stam se nada da može jednog dana ispuniti ulogu menadžera Manchester Uniteda.

Holanđanin, koji ima 43. godine, na Old Traffordu je igrao između 1998 i 2001. godine, osvojivši Premier ligu u svakoj od svoje tri sezone.

Penzionisani stoper je bio uključen sa trenerskim timovima Ajaxove prve i druge ekipe od 2013. godine

Ali, Stam će napustiti Ajax na kraju sezone i vjeruje da je spreman da postane broj jedan u klubu, sa Unitedom kao poslom iz snova, dok tek počinje svoju menadžersku karijeru.

“Prvo bi volio raditi kao menadžer u Engleskoj, ali na kraju, ako se razvijem i budem dobro radio svoj posao, nadam se da se mogu vratiti u United kao menadžer”, rekao je Stam za Daily Mail.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Završio sam trenersku školu prošle sezone i sada želim da vodim neki klub u Holandiji ili Engleskoj.”

“Ljudi govore da bi mogao uskočiti umjesto Frank de Boera, ukoliko on napusti Ajax, ali dok je pod ugovorom ništa nije sigurno.”

“Htjeli su da ostanem u klubu, ali oni znaju moje ambicije. Da želim da vodim prvi tim, nisam mogao čekati do kraja sezone i donijeti odluku na osnovu toga ukoliko on ode, ali ja nisam taj tip osobe.”

“Želim da se razvijam i napredujem, zatim da odem u Englesku, ali prvo ću završiti svoj ugovor sa Ajaxom, a onda ćemo vidjeti šta će se desiti do sljedeće sezone.”

qCERqrS

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!