NaslovnicaVijestiLegenda Milana i njegov sin pozitivni na koronavirus

Legenda Milana i njegov sin pozitivni na koronavirus

Paolo Maldini i njegov sin Daniel pozitivni su na koronavirus, objavio je klub sa San Sira. Italija je zemlja koja je najteže pogođena epidemijom koronavirusa, a broj novozaraženih na dnevnoj bazi u konstantnom je porastu.

Milan je saopštio da je njegova legenda i sadašnji direktor Paolo Maldini pozitivan na koronavirus. Takođe i njegov sin i nogometaš sedmostrukog prvaka Europe Daniel. Ovo je prvi saopšten pozitivan rezultat kada je Milan u pitanju.

Međutim, situacija se širi u ostalim klubovima. U Juventusu je prvo ustanovljen koronavirus Danieleu Ruganju, a najsvježiji je Paulo Dybala sa pozitivnim rezultatom. U Fiorentini i Sampdoriji nekolicina njih je pozitivna, a veoma moguće i u Atalanti, s obzirom da su 19. veljače igrali prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Valencije, koja je saopštila da je tom prilikom zaraženo 35% ljudi koji su doputovali u Milano.

Serie A je suspendovana, a ni u naznakama nema sigurnog datuma za nastavak. Najnovije informacije kazuju da je početak lipnja neki najraniji datum.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!