NaslovnicaVijestiLegenda Real Madrida mijenja Carla Ancelottija na kraju sezone?

Legenda Real Madrida mijenja Carla Ancelottija na kraju sezone?

Real Madrid se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka sa pobjedom protiv PSG-a, a večeras igraju svoju prvu utakmicu protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Kraljevski klub je vodeći u La Ligi, a uprkos tome, BBC piše kako će trener Carlo Ancelotti dobiti otkaz na kraju sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mnogi su razlozi. Talijanski stručnjak uskoro ostaje bez svojih najboljih igrača Modrića, Benzeme, Casemira i Kroosa koji ne postaju ništa mlađi, a i težak poraz od Barcelone (0-4) na Santiago Bernabeu je pokazao koliko Real može biti ranjiv kada nije u svom punom sastavu.

Tako bi sadašnji menadžer Reala, bez obzira na rezultate, mogao napustiti klupu, a engleski mediji pušu o dosta zanimljivim rješenjima koja bi mogla popuniti njegovo mjesto. Jedan od spomenutih je Mauricio Pochettino, dok je manje izgledan dolazak Juliana Nagelsmanna. Uz ovaj dvojac, često je spominjana i bivša legenda Real Madrida Raul Gonzalez.

BBC piše kako Real mora pronaći trenera koji će dugoročno voditi momčad, a Raul, koji je trenutno trener mlade momčadi Reala, čini se kao dobro rješenje.

Florentino Perez ga izuzetno cijeni i ovaj potez bi mogao biti sličan onom kojeg je Barca napravila sa svojom legendom Xavijem, koji trenutno ostvaruje izvrsne rezultate.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!