NaslovnicaVijestiLegenda Rossonera jednog dana želi na klupu Milana

Legenda Rossonera jednog dana želi na klupu Milana

Legenda Rossonera Andriy Shevchenko izrazio je želju da jednog dana postane trener Milana, kluba u kojem se proslavio kao igrač. Bivši ukrajinski napadač je 2004. godine osvojio Zlatnu loptu (Ballon d’Or) za najboljeg nogometaša svijeta.

Legenda Rossonera

Ukrajinac od 2016. radi kao izbornik svoje zemlje, i to uz zapažene rezultate, ali sudeći po izjavi plan mu je da se u budućnosti posveti klupskom nogometu. I to upravo na mjestu gde je stekao status legende.

“Želim da se vratim u Milan jednog dana kao trener, to je jedan od mojih ciljeva. Taj klub će uvijek biti u mom srcu i prema njegovim navijačima gajim posebna osjećanja. Ali, hajde da vidimo da li će se i kad to dogoditi. Zasad sam fokusiran na reprezentaciju”, istakao je 43-godišnji Shevchenko.

Na klupi Milana trenutno je Stefano Pioli, koji je trenersku palicu preuzeo u listopadu prošle godine, potpisavši dvogodišnji ugovor, ali ne može se reći da je sasvim opravdao očekivanja navijača, jer klub sa San Sira daleko je od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Shevchenko je u dva mandata proveo ukupno osam godina u Milanu i za to vrijeme je postigao 175 golova, u 322 nastupa za crveno-crne. Sa timom sa San Sira osvojio je jedan naslov prvaka Italije, Ligu prvaka, europski Superkup, Kup Italije i talijanski Superkup.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!