NaslovnicaVijestiLegenda Uniteda nakon lošeg starta sezone: 'Ti dečki nemaju nogometnu inteligenciju'

Legenda Uniteda nakon lošeg starta sezone: ‘Ti dečki nemaju nogometnu inteligenciju’

Manchester United jučer je na startu Premiershipa na domaćem terenu izgubio od Brightona rezultatom 2:1 i najavio još jednu turbulentnu sezonu.

Rezultatom i igrom Uniteda posebno je razočaran legendarni Roy Keane, koji je po tko zna koji put otvoreno progovorio o problemima u kojima se klub nalazi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Keane, koji obnaša funkciju stručnog komentatora Sky Sportsa za Premiership, nakon utakmice se “obrušio” na veznjake Uniteda.

“Veznjacima Manchester Uniteda nedostaje nogometne inteligencije, pogotovo Fredu. To govorim već dugo, Fred i McTominay jednostavno nisu dovoljno dobri za United, neće odvesti klub do vrha. Iz tjedna u tjedan vidimo da nisu dorasli zadatku”, rekao je Keane.

Keane je također rekao i da United ne smije prodati Cristiana Ronalda jer bi im tek tada prijetio potpuni kolaps.

“Ne mogu dopustiti Ronaldu da napusti klub i misliti da će Martial biti pravo rješenje za poziciju napadača. Martial nije rješenje, dokazao je to tijekom godina. Imao je pristojnu predsezonu, pa što? Kao da je bitno…”, rekao je Keane koji je tijekom svoje bogate karijere s Unitedom osvojio čak sedam naslova prvaka Engleske.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!