NaslovnicaVijestiLegenda Uniteda osula paljbu po Mourinhu: "Ovo što on radi je obično...

Legenda Uniteda osula paljbu po Mourinhu: “Ovo što on radi je obično s*ranje!”

Manchester United će završiti sezonu u Engleskoj Premier ligu na drugom mjestu, a naslov prvaka je odavno u rukama gradskog rivala, ekipe Manchester Citya. Navijači i bivši nogometaši su ponovo razočarani sezonom njihove ekipe, a kao glavnog krivca svi vide u treneru kluba Jose Mourinhu.

paljbu po Mourinhu

Portugalski stručnjak se kune u obrambeni način igre, koji ni na koji način ne bi trebao biti karakterističan za sa Old Trafford. Takvo mišljenje ima i legendarni napadač Crvenih đavola Dwight Yorke.

>> Evo kako je Rodgers reagovao kad je saznao da je Gerrard novi trener Rangersa

“Kada igrate agresivno i pri tome želite postići gol, to je nogomet koji ljudi žele gledati i platiti za to. Sjećam se kad smo igrali u gostima protiv Liverpoola, imali smo samo jedan udarac na golu u 90 minuta. To se ne smije dešavati, mi smo Manchester United “, izjavio je danas 46-godišnji York nkoji je na prijelazu tisućljeća s Andyjem Coleom ftvorio nevjerovatni napadački duo.

York je još dodao: “U Unitedu se nadaju da će jedan od njihovih najboljih igrača napraviti magijski potez i tako odlučiti dvoboj. Samo se to čeka, nakon čega dođe do vodstva od 1:0 i utakmica se zatvori Ne, to nije način kako United treba igrati.. Po mom mišljenju, ovakva igra je obično sranje. ”

[su_champions_league]

United je ove sezone zaigrao bolje nego prethodnih godina, ali mnogi navijači zamjeraju Mourinhu zbog defanzivne igre, koja je United koštala borbe za titulu ali i boljeg plasmana u Ligi prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!