NaslovnicaVijestiLegenda Uniteda Paul Scholes otkrio koje pozicije United mora pojačati kako bi...

Legenda Uniteda Paul Scholes otkrio koje pozicije United mora pojačati kako bi se borio za titulu

Legenda Crvenih đavola vjeruje da su pojačanja u defanzivi i napadu neophodna za sljedeću sezonu. Bivši igrač Manchester Uniteda Paul Scholes vjeruje da klubu još trebaju potpisivanja na dva ključna područja kako bi se sustigao trenutni prvak Liverpool.

U subotu je upriličena jedna od najboljih Unitedovih predstava u sezoni do sada, jer je Bournemouth razmontiran sa 5-2 na Old Traffordu. Strijelac dva gola bio je Mason Greenwood po jedan su dodali Bruno Fernandes, Marcus Rashford i Anthony Martial.

No još uvijek se suočavaju s mogućnošću da sezonu završe s 30 ili više bodova iza svojih rivala iz Liverpoola, što je pitanje za koje Scholes vjeruje da se može riješiti samo na transfer marketu.

“Zapravo ne mislim da je Liverpool toliko ispred sa kvalitzetom. Znam da smo razgovarali o četiri ili pet igrača, ali mislim da su sada u prednosti od dva ili tri igrača.

“Mislim da je Unitedu potreban pravi centarfor, izvrsni strijelac i, možda, centralni defanzivac koji će igrati pored Harry Maguirea”.

“Mislim da je Lindelof odigrao dobro, ali mislim uz Maguirea s njegovim nedostatkom u brzini treba boljeg partnera. Kada bi imao do sebe igrača poput Rio Ferdinanda ili Jaap Stama, koji mogu zastrašiti protivniče igračei, mislim da bi to moglo biti od velike pomoći timu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!