NaslovnicaVijestiLEGENDARNI ADRIANO OTKRIO: Evo kako je Jose Mourinho zaustavio njegov transfer u...

LEGENDARNI ADRIANO OTKRIO: Evo kako je Jose Mourinho zaustavio njegov transfer u Premier ligu!

U vrijeme dok je bio na svom vrhuncu, legendarni brazilski napadač Adriano bio je smatran jednim od najboljih igrača na svojoj poziciji, ali nakon smrti oca, te brojnih problema sa povredama uslijedio je nagli pad u njegovoj karijeri.

Adriano trebao otići u Manchester City

Toliko je bio slavan, da su ga novi bogati vlasnici Manchester Cityja u prvom ljetnom prelaznom roku željeli dovesti u klub, ali Jose Mourinho je blokirao taj transfer. Legendarni Brazilac je na ukupno 115 nastupa u dresu Nerazzura postigao 47 golova, a 2009. godine odlučio se vratiti u rodni Brazil, nakon čega je nastupao za brojne klubove, te imao jako loš učinak.

Ipak, njegova karijera je možda mogla biti i daleko uspješnija da je 2008. godine otišao u Manchester City, koji je te godine dobio nove vlasnike, te krenuo po brojne europske zvijezde. U intervjuu za DAZN 36-godišnjak je priznao kako je Jose Mourinho glavni razlog zbog kojeg se taj transfer nije dogodio.

Izjavio je: “Kada je Mourinho stigao u klub trebao sam otići u Manchester City, ali on mi je rekao da ostanem i da ne odustajem. Želio me je vidjeti i razgovarati sa mnom, bio je mnogo važan trener za mene. Tih godina, pored Cityja, razmišljao sam i o odlasku u Chelsea, u vrijeme kada sam napuštao Parmu, ali odlučio sam se za Inter. Nekoliko mjeseci nakon toga, interes za mene je pokazivao i Real Madrid, ali nisam želio otići tamo.”

Adrianovo priznanje kako je mogao otići u Chelsea u vrijeme kada je napuštao Parmu je također zanimljivo zbog toga što je te 2004. godine upravo Mourinho stigao na klupu londonskog kluba. Očito je kako je portugalski stručnjak mnogo očekivao od nekada najbolje devetke svijeta, tako da nije iznenađujuće to što mu nije dozvolio odlazak u Manchester, koji se tog ljeta morao zadovoljiti dovođenjem drugih Brazilaca, Robinha i Joa.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!